Направо към основното съдържание
Лого на Европейската комисия
Представителство в България

За контакти

Европейският съюз предоставя както централна всеобхватна служба за контакт, така и редица други информационни услуги и мрежи за подкрепа в цяла България. 

Ако имате общи въпроси за ЕС, нуждаете се от помощ, за да намерите конкретна информация, искате да получите достъп до документи или имате нужда от услугите на експерт от ЕС за дадено събитие, използвайте линковете по-долу, за да се обадите, да ни пишете или да се срещнете с нас.

  • Обадете ни се: Направете безплатно обаждане от България до нашата специализирана телефонна служба и разговаряйте с някого на български, английски или друг език на ЕС
  • Пишете ни: Напишете ни имейл със запитване, написано на предпочитания от Вас език на ЕС, и ние ще се свържем с Вас до няколко дни
  • Посетете ни в България: намерете европейски център и мрежа от експерти близо до Вас

Данни за контакт с различни центрове, мрежи и офиси на ЕС в България, включително на пресслужбата и офиса на Представителството.

Информация и координати за връзка с институциите, органите, агенциите и службите на ЕС в цяла Европа.

Контакти на български и европейски органи и мрежи за гражданите, дружествата и организациите в ЕС за подаване на жалби или докладване на проблеми.